Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een leuke uitstap voor je vereniging of je werknemers? Wij plannen voor jou de ideale uitstap!

Bier en brouwen is de rode draad doorheen de uitstap. Uiteraard hoort hier een bezoek aan de brouwerij bij, maar indien gewenst voorzien we ook : een middagmaal, een stop in een authentiek café, een bierdegustatie, ...

Door onderling overleg stellen we een mooie ervaring samen en wij boeken alles en gidsen je doorheen de dag!

Meer info aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Disclaimer - Alles over bier
Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Deze inhoud is auteursrechterlijk beschermd. Niets uit deze website mag vermenigvuldigd worden en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotocopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaandelijke toestemming van de auteur.

In deze disclaimer wordt verstaan onder: 
• de eigenaar: de eigenaar van de website;
• gebruik(en): alle denkbare handelingen;
• u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
• de content, de inhoud: alle in de website aanwezige inhoud;

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.