Overslaan en naar de inhoud gaan

Blogs over bier en brouwen

Bierflash

Heel interessante verzameling van bier- en brouwnieuws in een mooie overzichtelijke opbouw. Beheerder Nico Derijcke volgt al heel wat jaren de bier/brouwwereld en verzamelt hierbij bier/brouw nieuwtjes.

Voor smaaktesten en andere proeverijen moet je niet op deze website zijn, de focus ligt op bier- en brouwerijnieuws. Hierdoor krijgen de blogitems dan ook de volle aandacht en wordt de website perfect onderhouden en up to date bijgewerkt.

Disclaimer - Alles over bier
Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Deze inhoud is auteursrechterlijk beschermd. Niets uit deze website mag vermenigvuldigd worden en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotocopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaandelijke toestemming van de auteur.

In deze disclaimer wordt verstaan onder: 
• de eigenaar: de eigenaar van de website;
• gebruik(en): alle denkbare handelingen;
• u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
• de content, de inhoud: alle in de website aanwezige inhoud;

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.