Overslaan en naar de inhoud gaan

Dave Jacobs is de beste tapper van België

Wie schenkt de perfecte Stella Artois? Daar draait het rond in deze wedstrijd! Na een stilte van 6 jaar heeft Stella Artois deze wedstrijd terug in het leven geroepen. In deze wedstrijd gaat de jury op zoek naar wie dé perfecte Stella Artois kan schenken in het iconische kelkvormige glas. In de spannende finale werd Dave Jacobs uiteindelijk winnaar en mag hij zich de beste tapper van België noemen…, De Hoorn, geboorteplaats van Stella Artois…, Stella Artois Draught Masters 2021 In de Stella Artois Draught Masters 2021 gaat Stella Artois op zoek naar de beste biertapper van België. Deze wedstrijd bestaat al sinds 1997 en wordt wereldwijd georganiseerd. Na een afwezigheid van 6 jaar lanceerde Stella Artois nu opnieuw de Belgische editie. Uit een…, 3 Stella's, perfect getapt…, Dave Jacobs, beste tapper van België De spannende finale werd uiteindelijk gewonnen door Dave Jacobs. Dave Jacobs wist de 3 meest perfecte Stella's op een rij…, Negen stappen voor dé perfecte Stella Artois Om de perfecte Stella Artois te tappen, moeten er 9 stappen gevolgd worden. Dit volgens een ritmische en complexe opeenvolging van elke stap…

Disclaimer - Alles over bier
Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Deze inhoud is auteursrechterlijk beschermd. Niets uit deze website mag vermenigvuldigd worden en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotocopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaandelijke toestemming van de auteur.

In deze disclaimer wordt verstaan onder: 
• de eigenaar: de eigenaar van de website;
• gebruik(en): alle denkbare handelingen;
• u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
• de content, de inhoud: alle in de website aanwezige inhoud;

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.