Overslaan en naar de inhoud gaan

Bierdegustaties

Ontdek de boeiende bierwereld! Heb je altijd al meer willen weten over de verschillende bieren en het brouwproces? Dan kom je in één van onze bierdegustaties meer te weten over deze fascinerende wereld! We hebben het niet alleen over de verschillende smaken zoals bitter, zoet, zuur, fruitig, ... maar we gaan dieper het brouwproces in en in de rand vertellen we je ook enkele bierweetjes: Waarom is bier blond, bruin of amberkleurig? Wat…, Van gerst tot bier Het volledig brouwproces in heldere taal uitgelegd. Bij de verschillende fasen van het brouwproces wordt telkens een bier gedegusteerd dat gelinkt is aan de brouwstap. Zo wordt meteen duidelijk wat de invloed van elke stap op het bier is. Uiterst boeiende topdegustatie…

Disclaimer - Alles over bier
Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Deze inhoud is auteursrechterlijk beschermd. Niets uit deze website mag vermenigvuldigd worden en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotocopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaandelijke toestemming van de auteur.

In deze disclaimer wordt verstaan onder: 
• de eigenaar: de eigenaar van de website;
• gebruik(en): alle denkbare handelingen;
• u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
• de content, de inhoud: alle in de website aanwezige inhoud;

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.