Overslaan en naar de inhoud gaan

St. Bernardus Tokyo

Over 'Tokyo' Het Sint Bernardus Tokyo bier is een bier dat in 2012 éénmalig op de markt kwam naar aanleiding van de opening van het eerste Sint Bernardus thema café in de Japanse stad Tokyo. Vandaag wordt het bier opnieuw…, Schitterende illustratie van de hand van Jonas Devacht , Welk bier is Sint Bernardus Tokyo? Om Sint Bernardus Tokyo te brouwen is er een ruime hoeveelheid tarwe gebruikt. Tarwemout wordt vooral gebruikt voor witbieren waardoor je zou verwachten dat dit bier onder de witbieren zou kunnen ingedeeld worden. Maar door het gebruik van geselecteerde hoppen, valt dit…, Jonas Devacht - illustrator Jonas Devacht is een jonge, West-Vlaamse illustrator. Hij mocht reeds de sfeer opsnuiven in gekende studios in o.a. Brighton en New York. Die grootstedelijke context is ook voelbaar in zijn eigen ontwerpen. Voor het artwork van St.Bernardus Tokyo heeft hij zich laten inspireren door het Japanse nachtleven, met zijn typische smalle straatjes en overvloed aan neon…, Brasserie Sint-Bernardus Kanda, Tokyo (Japan…, Bron beeldmateriaal en inspiratie tekst: Website Sint-Bernardus   Website St. Bernardus

Disclaimer - Alles over bier
Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Deze inhoud is auteursrechterlijk beschermd. Niets uit deze website mag vermenigvuldigd worden en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotocopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaandelijke toestemming van de auteur.

In deze disclaimer wordt verstaan onder: 
• de eigenaar: de eigenaar van de website;
• gebruik(en): alle denkbare handelingen;
• u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
• de content, de inhoud: alle in de website aanwezige inhoud;

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.