Overslaan en naar de inhoud gaan

Delirium Sour Quadruple

Een op eiken vaten gerijpt bier van Brouwerij Huyghe Delirium Sour Quadruple - exclusief verkrijgbaar bij Coruyt De zogenaamde Barrel Aged bieren zijn aan een ware opmars bezig. Veel brouwers wagen zich tegenwoordig aan deze bierstijl en experimenteren volop! Ook het Oud Bruin Bierfest (georganiseerd door brouwerij 't…, Een Delirium bier Succesvolle speciaalbieren…, “Om onze creativiteit te tonen, startten we reeds in 2019 met ‘Selected by Huyghe’ – bieren. Het zijn stuk voor stuk ‘limited edition’- bieren, waarbij we nieuwe smaken, maar ook nieuwe technieken toepassen. En zo rijpte (letterlijk) ook de idee om één van die craft bieren op eiken vaten te laten rijpen. 15 maanden later is het resultaat er: Delirium Sour Quadruple - een uniek donker bier, dat zowel een fruitige als zurige toets heeft.” Alain De Laet, CEO brouwerij Huyghe , Een lekker wild biertje! Een bier met een uniek karakter: Gerijpt op Buffalo Trace Bourbon-vaten, 15 maanden gerijpt, wat zorgt voor een aparte smaaktoets, een spontane verzuring door de eiken vaten, Alc. vol 10,8% Een bier met een unieke smaak: Licht zoete aanzet, volmondig bier, toets van karamel door de geroosterde mouten, fruitigheid door de gekozen gist, verwarmend mondgevoel door de alcohol, een zure toets zorgt voor een mooi contrast, afdronk doet denken aan chocolade. Kortom…, Bij een wild bier hoort een wild gerecht Bij een wild bier past natuurlijk een lekker wild gerecht. Brouwerij Huyghe heeft daarom een schitterend gerecht samengesteld dat de perfecte foodpairing is met de Delirium Sour Quadruple…, Exclusief verkrijgbaar bij Colruyt Let op! Slechts 8500 flessen beschikbaar! Delirium Sour Quadruple is exclusief verkrijbaar bij Colruyt in flessen van 75 cl. Er zijn slechts 8500 flessen verkrijgbaar van deze limited edition. Dieter De Brackeleer, aankoper bier bij Colruyt:“Onze klanten nieuwe bieren laten ontdekken en…

Disclaimer - Alles over bier
Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Deze inhoud is auteursrechterlijk beschermd. Niets uit deze website mag vermenigvuldigd worden en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotocopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaandelijke toestemming van de auteur.

In deze disclaimer wordt verstaan onder: 
• de eigenaar: de eigenaar van de website;
• gebruik(en): alle denkbare handelingen;
• u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
• de content, de inhoud: alle in de website aanwezige inhoud;

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.