Overslaan en naar de inhoud gaan

Bienne wijnbier

Als brouwer en wijnhandelaar elkaar ontmoeten... Erwin Vermeulen kennen we al jaren van de Stanneman bieren, die zo genoemd zijn naar zijn zoon Stan. Tom Huijmans is de drijvende kracht achter Gust - Wijn en meer uit Westerlo. De ene heeft een passie voor bieren en de andere voor wijnen, maar in feite hebben zijn ze beiden liefhebber van beide dranken. Nadat Tom een wijnbier had gedronken op een wijnbeurs was zijn interesse hiervoor gewekt. Samen met Erwin ontstond zo het plan om een eigen…, Foto © Peter Vanderveken Bienne…, Gust - Wijn en meer "Gust - Wijn en meer" biedt enkel wijnen, sterke dranken en sigaren aan die met liefde voor het product geselecteerd zijn. Tom let hierbij nauwlettend op de correcte afweging tussen prijs en kwaliteit. Hij wil de producten toegankelijk maken voor iedereen die houdt van goede smaken voor een eerlijke prijs. Gust - Wijnen en meer…, Grote plannen Het gaat hard bij Stanneman! Erwin Vermeulen heeft ondertussen twee tapwagens gebouwd, volledig voorzien van een professionele koeling, spoelbakken en een koffiemachine. Deze worden flexibel ingezet op evenementen of kunnen gehuurd worden voor feestjes. Het team werd ook uitgebreid met Tim Wouters als verkoper en Joris Van den Bosch voor alle administratie. Samen hebben ze de ambitite om te groeien en uiteindelijk een eigen brouwerij te hebben. Het netwerk wordt stilaan…, Foto's © Peter Vanderveken

Disclaimer - Alles over bier
Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Deze inhoud is auteursrechterlijk beschermd. Niets uit deze website mag vermenigvuldigd worden en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotocopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaandelijke toestemming van de auteur.

In deze disclaimer wordt verstaan onder: 
• de eigenaar: de eigenaar van de website;
• gebruik(en): alle denkbare handelingen;
• u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
• de content, de inhoud: alle in de website aanwezige inhoud;

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.