Overslaan en naar de inhoud gaan

Herlancering Sezoens

Comeback van een iconisch merk Brouwerij Martens is een van de grootste brouwerijen van het land en brouwt vooral voor derden. De brouwerij brouwt echter vooral voor derden. Maar met de jongste telg Bob Martens in het dagelijkse bestuur wordt een en ander heraangepakt en wordt het eigen merk Sezoens…, Sezoens Original Blond bier dat zich net boven de klassieke pils positioneert. Lichte hoptoetsen Citrusaccenten 6% Alcohol 28 EBU…, Lanceringscampagne vol muziek…

Disclaimer - Alles over bier
Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Deze inhoud is auteursrechterlijk beschermd. Niets uit deze website mag vermenigvuldigd worden en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotocopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaandelijke toestemming van de auteur.

In deze disclaimer wordt verstaan onder: 
• de eigenaar: de eigenaar van de website;
• gebruik(en): alle denkbare handelingen;
• u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
• de content, de inhoud: alle in de website aanwezige inhoud;

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.