Overslaan en naar de inhoud gaan

Jupiler glas van een gebroken autoruit.

Alcohol en autorijden gaat niet samen. Het rijden onder invloed van alcohol is niet alleen illegaal, maar het is ook een van de meest gevaarlijke dingen die een persoon kan doen. Alcohol beïnvloedt de cognitieve en motorische vaardigheden die nodig zijn om een ​​voertuig veilig te besturen, wat kan leiden…, Auto's kunnen een tweede leven krijgen, mensen niet. Jupiler lanceert een campagne om de mentaliteit van mensen die onder invloed van alcohol rijden aan te…, Een tweede leven voor kapotte autoruiten…

We're all red inside

Jupiler kleurt rood tijdens EK om Rode Duivels te steunen Jupiler kondigt zijn grootse Rode Duivels campagne aan met een digitale zoom meeting vanuit het Koning Boudewijnstadion, samen met de Koninklijke Voetbalbond. Gezien de coronoamaatregelen moest Jupiler creatief zijn en dit op deze manier aanpakken.…, De meest creatieve Jupiler EK voetbalcampagne ooit! Jupiler heeft het plan opgevat om nagenoeg alle Belgen te betrekken bij de campagne rond de Rode Duivels en het EK voetbal 2021, dit in samenwerking met de Koningklijke Belgische Voetbalbond. Jupiler en de Belgische Voetbalbond zijn al lange tijd goede partners en zijn samen met de Rode Duivels sterk gegroeid doorheen de jaren. De ambitie is natuurlijk dat de Rode Duivels het EK winnen en samen met Jupiler moet deze campagne er voor zorgen…, Samen loodsen we de Rode Duivels naar de overwinning…, Rood + Geel... ... kleurt gelukkig niet oranje :) Aangezien de smaken dezelfde zijn van de gele en de rode variant, heb ik de test gedaan en ze gemengd. Geen paniek, het kleurt niet oranje…, Digitale persconferentie met exclusieve persbox Om de campagne te lanceren werd van start gegaan met een persconferentie. Gezien de coronamaatregelen werd deze digitaal georganiseerd vai een zoom meeting. De persbox…

Disclaimer - Alles over bier
Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Deze inhoud is auteursrechterlijk beschermd. Niets uit deze website mag vermenigvuldigd worden en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotocopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaandelijke toestemming van de auteur.

In deze disclaimer wordt verstaan onder: 
• de eigenaar: de eigenaar van de website;
• gebruik(en): alle denkbare handelingen;
• u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
• de content, de inhoud: alle in de website aanwezige inhoud;

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.