Overslaan en naar de inhoud gaan

Biernieuws

do 06 jun 2024

Westmalle extra krijgt een gloednieuw glas

Ruim drie jaar geleden beslisten de monniken van de Abdij van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig Hart om hun Westmalle Extra op ruimere schaal te gaan verdelen. Tot dan was dit bier maar zeer beperkt verkrijgbaar aan de poort of in ‘Café Trappisten’, rechtover de abdij. Een specifiek glas voor deze goudblonde Trappist was er echter niet. Daar komt binnenkort verandering in: geen kelkglas zoals voor de Dubbel en Tripel, maar wel een conisch glas - zonder voet - met een eigentijds design.

do 28 mrt 2024

Brouwerij Cornelissen viert 165ste verjaardag

Op toeristisch vlak schakelt brouwerij Cornelissen een versnelling hoger met een belevingstuin en bezoekerscentrum.
wo 27 mrt 2024

Spread the wort

Ruimtegist kaapt de verkiezingen op een ludieke manier. Dit met verkiezingsborden om de stadsbrouwerij aan de kiezer te presenteren.
vr 15 mrt 2024

St.Bernardus lanceert eerste collab beer

Een mijlpaal voor brouwerij Sint Bernardus : het eerste 'collab' beer! De Duitse brouwerij Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan heeft de eer.
wo 13 mrt 2024

Kestemont investeert in bierbeleving.

Grote investeringen op erfgoedsite in Sint-Gertrudis-Pede door brouwerij Kestemont.
di 27 feb 2024

Tietje x De Leite

Brouwerij De Leite gelooft rotsvast in het samenwerken tussen craftbrewers. Nu slaan brouwerij De Leite en Tietje de handen in elkaar.
ma 29 jan 2024

Crowdfunding Kortrijkse stadsbrouwerij Ruimtegist

Wegens succes verlengen we onze crowdfunding. Deze bracht in 2023, naar onze bescheiden mening, monstercijfers op. In totaal zijn we nu met 220 Ruimtevaarders (crowdfunders) en haalden we met onze laatste crowdfundingsactie maar liefst meer dan 32 000 euro op!
di 23 jan 2024

Grimbergen Thuisbrouwcompetitie 2024

Grimbergen nodigt alle Belgische hobbybrouwers uit om deel te nemen aan een unieke wedstrijd, en wie weet wordt jouw bier wel gekroond als de eerste Grimbergen Cuvée, gebrouwen in de Abdij Brouwerij van Grimbergen!

Heb je een activiteit, een bierfestival of biernieuws dat je de online wereld wil insturen, vul dan het formulier in op onderstaande link. Wij evalueren je melding en als deze relevant is voor deze website, dan wordt uw melding opgenomen in de agenda, nieuwsberichten of blogberichten van allesoverbier.be